Søg i denne blog

torsdag den 4. september 2014

Skyggen Af Cody McFayen

Forlag: Turbulenz
Oversat fra Amerikansk efter Shadow Man.

FBI-agenten Smoky Barrett er ved at komme sig over mødet med den seriemorder der dræbte hele hendes familie og skamferede både hendes legeme og sjæl. Men et nyt mord, mordet på Smoky's bedste veninde får hende på banen igen. Sammen med hendes hold jagter de en morder, der selv mener, at han er efterkommer af Jack The Ripper. Han hader ludere og derfor må de dø og jagten på ham, er kun endnu en del af hans spil. Han ved Smoky og hendes hold er blandt de bedste efterforskere og han har intet imod at gøre det personligt for dem, jo mere desto bedre - for han vil jages.


★★☆☆
Hele bogen er en lang kliche. Agenten der kæmper med sine egne problemer, en morder der vil ramme agenten personlig, bedste agentveninde bliver ramt i kampens hede og agenten udefra som der opstår et forhold til. Har bare læst det hele før...
Og hele Smoky's forhistorie kunne næsten være en bog for sig selv, for det fylder godt nok meget og det er langt og kedeligt at læse sig igennem. 
Og så er der alle hendes drømme ... Gaab! 
Efter min mening er bogen langtrukken med alt for mange udenoms historier og forklaringer, opklaringsarbejdet er kedeligt og ingen overraskende afsløringer, selv morderen kommer ikke som en overraskelse. 
Men, selvom jeg synes bogen var lidt lang og kedelig til tider, så kan man ikke komme udenom at serien med Smoky Barrett har fået mange gode anmeldelser, så jeg lader mig ikke skræmme helt væk og vil gerne læse den næste i serien. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar