Søg i denne blog

torsdag den 29. november 2012

Sorgens ild af Håkan A. Sundquist & Jerker Eriksson

Forlag: Lindhardt & Ringhof
Jeanette Kihlberg og hendes team indstilles i efterforskningen af de myrdet drenge, men sagen nager stadig Jeanette, så hun fortsætter sammen med Jens Hurtig, men det foregår helt uofficiel.
Men Jeanette har travlt. Hendes og Åkes forhold ligger i ruiner og Johan, hendes søn, har svært ved at indstille sig på de nye omstændigheder. Men jobbet som kriminalkommisær kræver det meste af hendes tid.
Jeanette får kontakt til Ulrika Wendin, som er blandt dem der har anklaget Karl Lundström. Ulrika gør Jeanette opmærksom på en stiftelse, som kalder sig Sihtunem i Diasporaen. I sammen stiftelse dukker navnene Karl Lundström, Viggo Dürer og Bengt Bergman op. Interessant, da Bengt Bergman er Victoria Bergmans far. Men Victoria Bergman er som forsvundet fra jordens overflade og Jeanette kan ikke længere komme i kontakt med hende, og hun finder ud af, at Victoria har beskyttet identitet. Da hun graver i sagen om Victoria, vis navn synes at dukke op over alt i efterforskingen, kommer Jeanette i kontakt med Victorias gamle psykolog Sofia Zetterlund, som var med til at give Victoria ny identitet. Sofia Zetterlund er en anden psykolog end dén Sofia Zetterlund som Jeanette kender, og har indvolveret i sagen. Der er mange spor der peger på stiftelsen Sihtunem i Diasporaen og der er en sammenhæng mellem de indvolverede personer og ugerninger der går tilbage til skoletiden, men den manglende brik er Victoria Bergman.

Der er flere mord og det hele er stadig meget mystisk. Sofia Zetterlund har i den grad svært ved at håndtere situationen og Jeanette arbejder på højtryk for at få ender til at nå sammen. Spændende spændende og går straks i gang med sidste bind i serien "Pythias anvisninger". Glæder mig vanvittigt til fortsættelsen og slutningen på det hele. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar