Søg i denne blog

tirsdag den 12. januar 2010

Kvinden i buret Af Jussi Adler-Olsen

Carl Mørck bliver chef i den nyoprettet afdelingen Q på politigården. Afdeling Q har til opgave at se nærmere på gamle sager, inden de helt lægges på hylden.
Den første sagsmappe Carl ligger hænderne på er 5 år gammel om en forsvunden politikker. Merete Lynggaard forsvandt ombord på en færge, hende og hendes handicapet og stumme bror var på vej til Berlin.
Merete er forsvundet sporløs, broderen er til ingen hjælp og eftersøgningen ender blindt og Merete formodes, at have begået selvmord, ved at kaste sig i havet.
Men der er stadig ting, der ikke hænger sammen og der er mange spørgsmål som Carl sætter sig for at finde svarene på. Carl og hans assistent Assad finder nye spor i efterforskningen og langsomt nærmere de sig en opklaring og et lille håb om, at finde Merete i live.

Det er en udmærket spændnings bog/ krimi. Men der mangler noget mod slutningen, ved ikke rigtig hvad, men slutningen er måske lidt tynd.
Bogen er måske også lidt forvirrende på nogen punkter og der kommer et tidspunkt, hvor man lidt har mistet sammenhængen i det hele. Men tror at forfatteren er klar over problemet, for kort efter kommer der en redegørelse, hvilket jo er fin nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar