Søg i denne blog

torsdag den 21. januar 2010

Det forsvundne tegn Af Dan Brown

Robert Langdon kastes igen ud i en hæsblæsende jagt på forsvundne symboler, frimurer hemmeligheder, symbolske bygninger og malerier.
Robert narres til at komme til Washington D.C og holde en forelæsning som en tjeneste til hans gamle ven Peter Solomon. Men kort efter Robert er ankommet, finder han ud af, at det ikke er Peter der har bedt ham komme og Robert er nu indviklet i et mysterie. En person prøver at afsløre de gamle mysterier og hemmeligheder, som frimurerne efter sagnet råder over. I et kapløb med tiden, med CIA og en udspekuleret morder i hælene prøver Robert at løse gamle mystiske gåder og redde hans gamle ven Peter, fra den person som har kidnappet Peter og narret Robert til Washington.

Bogen er såment spændende nok, men Robert Langdon, den stakkels mand kommer ud for nogle ting. Paris, Rom og nu Washington, der må ligesom være en ende. Synes det er blevet lidt for meget, men ok spændende. Men slutningen er lidt la la. Der havde jeg forventet mig noget mere.
Men helt klart, hvis man har læst Dan Browns andre bøger, skal Det forsvundne tegn selvfølgelig også læses. Læser gerne mere af samme forfatter, men helst ikke mere Robert Langdon.

1 kommentar:

  1. Hvis du kan lide Dan Brown, uden Langdon, så giv dig i kast med "Tankados kode". En helt anden boldgade, men med Browns gode formidling.

    SvarSlet