Søg i denne blog

tirsdag den 2. marts 2010

Hellere død end levende Af Peter James

Roy Grace kaldes ud til Londons underjordiske kloarksystem, der har man under en udgravning fundet et skelet fra et menneske. Skelettet er den unge Johanna Wilson som, efter lidt efterforskning, skulle være rejst til U.S.A i følge hendes eksmand Ronnie Wilson. Men Ronnie Wilson er tilsyneladende død d. 11 Septemper under angrebet på World trade Center og har efterladt sig et kæmpe lån og en ny kone Lorraine. Men Lorraine har tilsyneladende taget hendes eget liv ved at drunke sig selv, dog er hendes lig aldrig fundet, eller og dog - der dukker nemlig et kvindelig op i et bagagerum på en drunknet bil i Australien.
Abby Dawson, eller den tidligere Katrine Jenkins bor 'under jorden' i Brighton, hun er kommet fra Australien, men hendes skjulested er blevet fundet, af den eneste person hun flygter fra. Hun tvinges til at tage kontakt til politiet, og først der begynder de forskellige hændelser at hænge sammen for Roy Grace.

Endnu en spændende bog i Roy Graces serien. Jeg er ikke meget for de kriminalkommisær-serier, men Roy Grace har min opmærksomhed fra første til sidste side og glæder mig til flere af slagsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar