Søg i denne blog

søndag den 21. februar 2010

En smuk død Af Peter James

Tom Bryce finder en efterladt cd i toget på vej hjem fra arbejde. Han sætter cd'en i hans computer i håb om, at finde frem til ejermanden, men i stedet bliver han logget på en hjemmeside på nettet og ser en kort film om mordet på en ung kvinde. Tom ved ikke hvad, det er han har set, men efter et forsøg på, at besøge hjemmesiden igen, dukker en besked op, at han skal forholde sig tavs, ikke kontakte politiet og derefter bliver alt slettet på hans computer.
Roy Grace bliver kaldt til et findested, en kvinde der har været ude og lufte hendes hund, har tilkaldt politiet, da hunden kommer tilbage med en hånd i gabet. Stedet bliver kæmmet af politiet og flere dele af en ung kvinde bliver fundet, alt undtaget hendes hoved.
Roy Grace får travlt med at opklare sagen, ikke mindst for at redde sit eget skind ved politiet, men da Tom og hans kone forsvinder og politiet finder spor til en særdeles ubehagelig hjemmeside, er tiden knap.

Bogen er rigtig spændende, cool plot, godt gennemtænkt, der er ikke noget at sætte en finger på. Roy Grace krimierne de holder altså !!!
Kan varmt anbefales.
Næste bog venter i serien og jeg glæder mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar