Søg i denne blog

onsdag den 23. juli 2014

Forvandleren Af Donato Carrisi

Forlag: People´s Press
Det regner i Rom. På en af de ældste cafeer i Rom sidder to mænd og undersøger en sagsmappe. En pige er forsvundet - måske bortført, og hvis hun stadig er i live, er tiden knap. Clemens styrer efterforskningen, og Marcus er ekspert i at se det unormale. Og i denne sag er der høj grad noget, der ikke stemmer. Da Marcus og kriminalfotografen Sandras spor mødes, åbnes en afgrund af hemmeligheder fra den gamle bys mørkeste dyb, hvor retfærdighed ikke findes. Kun hævnen.

★☆☆☆
Sandra har mistet sin kæreste og noget omkring hans død er ikke som det burde. Hun vil undersøge sagen og nogle billeder fra et gammel kamera fører hende på sporet. Så er der noget med Markus og Clement, som også opklarer sære sager, men fandt aldrig rigtig ud af hvem de er - bodspræster, tror jeg. Noget med nogle hemmelige præster i Rom der opklarer sager. Og noget med Marcus der ikke ved hvem han er, pga en glemt fortid. Det er hvad jeg fangede af bogen. 
Den begynder spændende nok, men undervejs kan jeg ikke længere finde hoved og hale i hverken personer eller steder. 
Bogen ender i Tjenobyl, men helt hvad der sker og hvem der er der, det ved jeg faktisk ikke. 
Falder helt af gennem bogen, og læste den kun færdig i håb om, at der var noget i sidste ende der ville give mening. 
Men fangede det vist aldrig sådan rigtig. Der er mange ting at holde styr på bogen igennem, og taber man tråden undervejs, så er man fortabt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar