Søg i denne blog

mandag den 21. oktober 2013

Tvunget til tavshed Af Linda Castillo

Forlag: Hr. Ferdinand
Kate Burkholder er vendt tilbage til hendes barndomsby Painters Mill, Ohio, som stationsleder. Her konfronteres hun ikke kun med hendes baggrund som amish, men også med er række mord, som tvinger en 16 år gammel sag på bordet igen, en sag om en seriemorder, der vækkede gru og skræk i det ellers så fredelig samfund.
Det tyder nemlig på, at samme morder igen har slået sig ned i Painters Mill og bogstavligt talt, slagter unge kvinder som var de svin og ingen tvivl om, at morderen nyder det.
Kate står med den kæmpe opgave for sig, både at beskytte samfundet og opklare mordene, men Kate har en viden om de forbrydelser der skete 16 år tidligere, som hun ikke kan dele med nogen, så samtid med alt andet, må hun også beskytte sin egen hemmelighed, men det bliver ikke så let, da hun tvinges til at søge hjælp udefra til at opklare sagen.
Tingene begynder at skride ud for Kate og der er tilsyneladende helt klart nogen som modarbejder hende og det får store konsekvenser for hendes job som stationsleder.
Men Kate der nægter at lade sagen hvile, finder nye spor, skræmmende nye spor, som alle ved have svært ved at tro på ...

★★★☆
Dejlig med en vaske ægte krimi, som til sidst bliver så spændende, at den ikke kan ligges væk, heller ikke selvom klokken er 2 om natten. 
Politi, seriemorder, bestialske mord, hemmeligheder, venner, fjender, samarbejde, modarbejdende og den mystiske fremmede og så lidt kærlighed - det hele er der! Men selvom det lyder som noget man har læst før, så er "Tvunget til tavshed" alligevel en ener, som man som krimi-fan ikke må snyde sig selv for, for spændingen er i top til aller sidste side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar