Søg i denne blog

lørdag den 25. juli 2015

Se aldrig væk Af Linwood Barclay

Forlag: Cicero
Oversat fra amerikansk efter Never Look Away

David er taget afsted i forlystelsespark sammen med hans kone Jan og deres fireårige søn Ethan.
Et kort øjebliks uopmærksomhed og Ethan er forsvundet.
David og Jan deler sig, for at finde deres søn. David løber rundt og råber, da han får øje på Ethans klapvogn. Ethan ligger stadig og sover og er uberørt af situationen. David vender tilbage til indgangen for at mødes med Jan, men Jan dukker aldrig op.
Jan er sporløs forsvundet.

David kontakter politiet, da Jan aldrig dukker op og han ikke kan få fat på hende på mobilen. Den helt store eftersøgning sættes i gang, men da dagen er omme, er Jan stadig ikke dukket op. Politiet efterforsker sagen, men som tingene skrider frem, er der mange ting omkring Jans forsvinden, der ikke giver meget mening og det får David til at fremstå mere og mere som skyldig i sin kones forsvinden.
Inden længe er han polities hovedmistænkte, og David må selv gå videre med hans egen efterforsking, hvis han ikke vil ende bag tremmer, for mordet på sin kone.

★★☆☆
Bogen er spændende nok, men der er ikke de store overraskelser undervejs. Sammenhængen afsløres uden er være overraskende og handlingen er nem at gætte. Mod slutningen, hvor enderne samles, er der heller ingen tvist eller overraskende drejninger. En krimi ja, men den fik aldrig helt frem i sædet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar