Søg i denne blog

mandag den 5. januar 2015

På kanten af evigheden Af Ken Follett

Forlag: Cicero
Oversat fra engelsk efter Edge of Eternity.

På kanten af Evigheden er tredje og sidste bind af Ken Folletts populære trilogi. Følg familierne fra Giganternes fald og fra Verdens vinter fra 1960'erne og frem - en tid præget af Kold Krig, fri kærlighed og Rock' n' Roll.
I På kanten af Evigheden er det børnebørnene af personerne fra Giganternes fald, vi følger, men romanen byder også på gensyn med forældrene fra Verdens vinter og bedsteforældrene, som har været vidne til et langt, dramatisk århundrede. Den kolde krig er i centrum her i det afsluttende bind, fra Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989, og Follett fortæller igen lyslevende og bevægende om de store historiske begivenheder gennem en række familier, der kæmper og ofrer sig for personlig frihed - for dem selv og dem, de elsker.

★★★★
Som afslutning på ikke mindre end et fantastisk værk, kan jeg ikke give den mindre en fire stjerner, selvom jeg personlig bedst kan lide de to første bind. 
Der sker rigtig mange ting her i tredje bind, og jo den er da spændende, men ikke på helt samme måde som de to andre. - og så savner jeg vist bare personerne som vi kender. 
Hele værket kan kun anbefales, det er virkelig en helt fantastisk rejse gennem et helt århundrede og fortalt som kun Ken Follett kan gøre det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar