Søg i denne blog

søndag den 12. august 2012

Et andet syn Af George D. Shuman

Forlag: Jentas
Sherry har været blind siden hun var 5 år gammel på grund af et hjernetraume. Sherry har en forunderlig evne; hun kan se de sidste erindringer en person havde, inden personen døde, ved at holde liget i hånden. Det har hjulpet politiet i mange opklaringssager.
Da Sherry endnu en gang tager afsted for at hjælpe politiet med nogle mystiske dødsfald, bliver hun selv udsat for dødelig bestråling. Efterfølgende bliver hun indlagt til behandling, men hun er nervøs for at bestrålingen er gået ud over hendes særlige evne. Hun afprøver hendes evne på hospitalet på et donorlig hendes læge har skaffet. Under forsøget med liget ændre der sig nogen ting ved Sherry. Hun får sit syn igen, men også det som hun så, da hun holdte den døde mand i hånden, vækker noget i hende. Hun vil opsøge hans familie og finde ud af, hvad det var hun så. Men manden har ingen familie, han har været indlagt på en anstalt de sidste 50 år.
Men hvorfor er der ingen der ved noget om ham. Sherry begynder at grave i hans historie og kommer på sporet af grusomme militærhemmeligheder, der foregik på en militærbase, der tidligere lå lige ved siden af den anstalt, hvor manden har været anbragt de sidste 50 år. Men er er nogen der ikke er interesserede i at Sherry begynder at grave op i sagen.

Bogen er total underlig og langt ude efter min mening. Der er alt for meget hjerne-halløj som bare er forvirrende, og det med stråler og behandling er bare ret plat. Bare slet ikke min smag inden for læsning.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar