Søg i denne blog

mandag den 11. juli 2011

Før stormen Af Michael Katz Krefeld

Maja er en dansk læge, men hun er bosat og arbejder i Norge. Hun er rejst til Norge efter brudet med eks-kæresten i Danmark.
Maja har travlt både med arbejde i skadestuen og som praktiserende læge i en mindre by. En dag, i hendes vagt på skadestuen ankommer falck med en fyr, der tilsyneladende har taget en overdosis. Maja gør alt hvad hun kan for at redde hans liv, men forgæves, og sagen tilskrives hurtigt af politiet som selvmord, men Maja er ikke helt enig og begynder på egen hånd at forske i sagen.
Der går også kun kort tid før endnu et dødsfald finder sted, denne gang er det Majas underlige underbo, og der er ingen tvivl om, at det er overlagt mord, han er nemlig flere gange stukket med en kniv. Maje tilskriver det ikke som tilfældigheder og begynder at stille spørgsmål og hun finder en allieret i journalisten Stig, men inden de kommer for godt i gang, er det tydeligt at der er nogen der ikke vil have, at de finder ud af for meget.

En okay spændende bog. En jeg egentlig lidt begyndte på, fordi den lige var der, men den greb mig hurtigt og den holdte spændingen til sidste side. Kan godt anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar