Søg i denne blog

tirsdag den 28. juli 2009

Stille som i graven - Af Mary Higgins Clark

Maggie fra New York er til fest med en bekendt, Liam og her møder hun tilfældigt hendes tidligere stedmor Nuala. Gensynsglæden mellem de 2 kvinder er stor og de aftaler, at genoptage kontakten og mødes ved Nuala i Newport. Maggie har taget 2 ugers ferie, som hun vil tilbringe ved Nuala, men da hun ankommer til Nualas hus finder hun Nuala myrdet. Det ligner et rovmord, men det tror Maggie ikke på.
Nuala har kort før hendes død, trukket en ansøgning om en lejlighed på et presticefuldt alderdomshjem tilbage og ligeledes hushandlen af hendes eget hus. Hendes hus har hun testamenteret til Maggie. Maggie beslutter sig for, at blive noget tid i Newport, hvor hun efterforsker i Nuala død. Mistanken om overlagt mord, bliver forstærket da Maggie møder Nuala bekendte og under oprydningen af Nualas ting dukker der flere beviser op.

Det er en okay spændende bog, men den virker bare lidt la la nogen gange. Folk har lidt for mange fornemmelser og det sker lidt for tit. Der er andre ting som går lidt igen og igen, jeg kan ikke huske dem nu, men de er tydelige, når man læser bogen. Det giver det indtryk, at forfatteren ikke lige har vidst, hvad hun ellers skulle skrive. Men spændende nok og den hænger ok sammen, men plottet var ikke helt så rystende, uhyggeligt eller vel planlagt som jeg havde forventet. Det er nok ikke en bog, som jeg vender tilbage til, eller husker særlig godt.

1 kommentar: