Søg i denne blog

søndag den 12. juli 2009

Duopol - alle kneb gælder - Af Peter Griffin

David arbejder i Marked Research for medicinal firmaet Satémed. Efter at han har afleveret en analyse af et mindre medicinal firma, bliver han tilbudt job på fjerde sal i firmaet. Fjerde sal er for de store drenge og han får tilbudt at overvåge en stor konkurrent Genistry group.
Satémed arbejder hårdt på at finde en kur mod dissemineret sklerose og David skal overvåge Genistry Group for at finde ud af, hvad de arbejder på, inden for området, da det mellem medicinal firmaerne gælder om, at komme først på markede med et produkt og Satémed har mistanke om, at der lækkes oplysninger om deres egen forskning til konkurrenten. David fatter mistænke til en kollega, men bliver bedt om at lade det ligge. Men David lader det ikke ligge og begynder at grave dyber i sagen på egen hånd og bliver indhylet i en sag, som han ikke kan vende ryggen igen.

Det er en super spændende bog, man bliver grebet fra start og spændningen stopper ikke. Den er godt skrevet og der er taget højde for rigtig mange ting, som den ekstreme sikkerhed disse firmaer må have, hvilke gør den realistisk. Personer og tingene er ikke hvad de tager sig ud for og man bliver overrasket gang på gang, samt slutningen er surveren og ikke hvad man ville have forventet.
Varmt anbefalet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar