Søg i denne blog

tirsdag den 25. juni 2013

Frygt Af Helene Tegtmeier

Forlag: Tellerup
Jeanne, Lea og Solvej, tre gamle veninder, finder tid til en reunion og skal mødes i botanisk have i Århus. De drikker, ryger lidt hash og tager lidt ecstacy og går kolde i parken. Da morgenen gryer er det kun Jeanne og Solvej der vågner op, Lea finder de død. Ingen af dem kan huske hvad der er sket, men de er overbeviste om, at det er dem der står bag forbrydelsen, så for at slippe for mordtiltale, beslutter de sig for, at skaffe liget af vejen.
Men lig har det med at dukke op til overfladen, og Martin Larsen fra Århus Politi kommer på sagen. Han finder frem til Solvej og Jeanne og han ved et de lyver, men han ved ikke hvorfor, da spor i sagen tyder på, at pigerne ikke står bag forbrydelsen. Men mordet på Lea står ikke alene, for da Solvej får opkald fra Leas telefon, sker der flere uforklarlige mord.

★★☆☆
Det er i hvert fald en anerledes krimi og pluspoint for det. Bogen er spændende nok, og det er ikke lige til at greje, hvad der er sket i parken og slutningen er heller ikke helt som forventet. Alt det, er så ment godt nok, men forventer man spændende og indviklet opklaringsarbejde og snedige mord, så er bogen mere overfladisk på det punkt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar