Søg i denne blog

tirsdag den 18. maj 2010

Tegnet Af Raymond Khoury

Gracie - tv journalist er afsted med hendes hold til Antarktis for at filme en ishylde, der er ved at rive sig løs. Under optagelserne opstår der en lysende kugle på himlen. Synet er overvældende og uforklartligt, selv de mange eksperter der er tilstede, har ikke nogen forklaring på fænomenet.
Hele verden betages af det uforklarlige tegn og Gracie ledes til Egypten, til en gamle præst ved navner Jerome. Jerome har tilsyneladende tegnet det lysende fænomen det sidste års tid, uden selv at have en forklaring.
Matt, virvles ind i begivenhederne, da hans ven efter et særdeles vigtigt møde med Matt, kidnappes og dræbes. Matt lugter bedrag og sætter sig for, at finde ud af hvad der foregår, ikke mindst fordi, han har et håb om, at hans bror, som forsvant nogle år tidligere, stadig kunne være i live. Men hvad Matt kommer på sporet af luskede planer, lagt af farlige folk der ikke holder sig tilbage for at beskytte deres hemmelighed.

Mmhhh... ved ikke rigtig hvad jeg skal synes om den. Havde forventet noget mere og derfor er den nok faldet lidt til jorden. Men der er også alt for mange episoder hvor Matt og Maddox mødes og kæmper, der bliver lidt trivielt til sidst. Og der lægges op til en kæmpe afsløring som aldrig kommer, det skuffer også lidt. Så ikke den bedste bog jeg har læst.

2 kommentarer:

  1. Hej. Er selv i gang med bogen, men pt ved at opgive. Den bliver ligesom ved med at kede mig, selv om jeg er over halvvejs.
    Kan de du heller ikke, er ved at falde ned af stolen af begejstring ;-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er i hvert fald ikke den bedste bog.

    SvarSlet