Søg i denne blog

tirsdag den 8. februar 2011

Sælsom hvisken Af Dean Koontz

Hillary er en ung manuskript forfatter og på vej frem i branchen. En aften bliver hun overfaldet i hendes hjem, men efter hård kamp får hun såret overfaldsmanden, som hun kender, og han stikker af. Hun kontakter politiet og det er Frank og Tony der dukker op for at tage rapport. De tjekker op på overfaldsmanden, men de får at vide at han er på hans adresse mange hundrede kilometer væk og umuligt kan have overfaldt Hillary i hendes lejlighed. Frank afskriver Hillary med det samme, men Tony tror mere på hende.
Kort efter overfaldes hun igen af samme overfaldsmand og denne gang dør han af de skader hun pådrager ham med en kniv. Men selv efter overfaldsmandens død bliver han ved at hjemmesøge hende, men hvordan ??? Politiet tror hun skør, men Tony, som er ved at forelske sig i Hillary beslutter at bakke hende op og sammen prøver de at finde ud af hvad der foregår.
- Og rigtig nok, der dukker mystiske ting op i deres efterforskning og det viser sig endda, at da de graver liget op igen er kisten fyldt med sandsække - men ingen lig og flere personer beretter om mystiske ting forbindelse med overfaldsmanden.

Er man Koontz-fan skal denne bog læses! Det er en gammel Koontz, men det burde ikke afholde nogen. Den er mega spændende og uhyggelig - Koontz i bedste stil.
Men man skal lige forberede sig på rigtig lange kapitler, så den er rigtig svær at ligge fra sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar