Søg i denne blog

onsdag den 7. juli 2010

Den tredje tvilling Af Ken Follett

Jeannie arbejder som forsker på et universitet, hun forsker i tvillinger, der er vokset op hver for sig og hvor den ene er blevet kriminel, mens den anden er lovlydig borger. I hendes arbejde støder hun på tvillingen Steve og hans bror som sidder i fængsel for voldtægt. De har samme dna, men er åbentbart født af forskellige mødre, forskellige steder og endda på 2 forskellige datoer.
Jeannies veninde voldtages på universitet den dag Steve skal møde op til undersøgelse ved Jeannie og Steve ender med, at være den der udpeges som gerningsmanden. De finder endda Steves dna, som står til at dømme ham, men han siger selv, at han er uskyldig og Jeannie er den eneste der tror ham. Der er noget lusket ved hele historien om de 2 tvillinger og Jeannie vil til bunds i sagen og Steve støtter hende, idet det kan frifinde ham for sigtelsen. Men den historie Jeannie graver frem og som giver en idé om, at der har forgået eksperimenter med mennesker, er mere omfattende en Jeannie kunne have drømt om og ikke alle er lige interesseret i, at hendes arbejde fortsætter.

Det er en ok bog, men i starten var der lidt for givet ved titlen, som ligesom fortæller os, at der er en tredje tvilling, men så skal man heller ikke dømme længere, for handlingen ligger ud over tvillingerne. Den var ok, men heller ikke bedre end det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar